Αποτρίχωση

Mύθοι και πραγματικότητα για τις αποτριχώσεις!

Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι με τον όρο φωτοαποτρίχωση εννοούμε τόσο τα laser (διοδικό, αλεξανδρίτη κλπ), όσο και το κλασσικό IPL. ΌΛΑ βασίζονται στην υπερθέρμανση της τρίχας μέσω φωτεινής ακτινοβολίας κι επομένως, υπό αυτή την έννοια, όλα είναι και ονομάζονται φωτοαποτριχώσεις.

Μύθος 1: η αποτρίχωση με βελόνα τρυπάει και πονάει! Λάθος!

Η αποτρίχωση με βελόνα, αν γίνει σωστά δεν είναι και τόσο επίπονη. Επιπλέον είναι η μοναδική αποτρίχωση που λύνει το πρόβλημα μόνιμα νεκρώνοντας μία μία τις τρίχες, χωρίς να επηρεάζει διπλανές περιοχές. Η αλήθεια είναι ότι η θέα της βελόνας φοβίζει τον περισσότερο κόσμο. Η βελόνα αυτή όμως δεν τρύπα το δέρμα. Εισέρχεται απλά στον πόρο της τρίχας και ακουμπά τη ρίζα νεκρώνοντας τη με μία ηλεκτρική εκκένωση χαμηλής έντασης. Η έμπειρη αισθητικός θα σας συμβουλέψει για τις τεχνικές χρήσης αναισθητικής κρέμας που θα μειώσουν στο ελάχιστο την ενόχληση κατά την εφαρμογή. Στα Element συνιστούμε ανεπιφύλακτα τη ριζική αποτρίχωση με βελόνα, ειδικά στη περιοχή του προσώπου!

Περισσότερα...

Ριζική Αποτρίχωση

 

Πώς δρα η ριζική αποτρίχωση και γιατί ονομάζεται και ηλεκτρόλυση;

Κατά τη συνεδρία της ριζικής αποτρίχωσης χρησιμοποιούμε μια λεπτότατη και μικρή ασημένια ή χρυσή βελονίτσα με πάχος τρίχας. Ακολουθούμε την πορεία του στελέχους της τρίχας και εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας. Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακο της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η τρίχα στη συνέχεια μπορεί να 'τραβηχτεί' με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα, χωρίς τσιμπιδάκι. Η αποτρίχωση με βελόνα είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθώς με την διοχέτευση ηλεκτρισμού καταστρέφει απευθείας τη ρίζα της τρίχας.

Απαιτεί εμπειρία και είναι χρονοβόρα καθώς πρέπει να χτυπηθούν μία - μία οι τρίχες στο κατάλληλο βάθος, ώστε να μη δημιουργηθούν σημάδια. Γι’ αυτό ενδείκνυται κυρίως για το πρόσωπο, όπου ο αριθμός των τριχών είναι μικρός σε σύγκριση με το σώμα. Επίσης είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης για τις άσπρες τρίχες, καθώς η έλλειψη μελανίνης καθιστά αναποτελεσματικά τα laser που σα στόχο έχουν τη χρωστική αυτή. Πάει εξαιρετικά και πολλές φορές συνδυάζουμε τη μέθοδο αυτή με το laser για το πρόσωπο με άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Όμως είναι επίπονη και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα ξυλοκαϊνης πιο πριν για να μετριαστεί η ενόχληση.

Μετά τη συνεδρία υπάρχει ένας ερεθισμός και βάζουμε κατάλληλες κρέμες.  Μια επόμενη συνεδρία μπορεί να γίνει μόλις περάσει ο ερεθισμός αυτός που συνήθως κρατάει λίγες μέρες το πολύ. Σπάνια μπορεί να προκληθεί μικρή θυλακίτιδα που συνήθως περνάει μέσα στην εβδομάδα.

Τέλος, είναι η μέθοδος που προτιμούμε για αποτρίχωση στο στήθος των γυναικών.

Κλείστε το ραντεβού σας!

 

Αποτρίχωση με Κερί

 

Στο Beauty Clinic η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Για την προσωρινή απομάκρυνση του τριχώματος από περιοχές μη ορμονοεξαρτώμενες (όπως είναι τα πόδια, το μπικίνι, οι μασχάλες), η πιο κατάλληλη μέθοδος είναι η αποτρίχωση με κερί.

Τα κεριά είναι Α’ ποιότητας και δεν δημιουργούν αλλεργίες ή ερεθισμούς. Επιπλέον χρησιμοποιείται ειδικό κερί για το μπικίνι για ακόμα πιο ανώδυνη αποτρίχωση. 

Κλείστε το ραντεβού σας!

 

Φωτοαποτρίχωση (IPL)

 

To IPL είναι ένα είδος  ΠΑΛΜΙΚΟΥ φωτός με ειδικές καθορισμένες ιδιότητες, όπως τα μήκη κύματος στα οποία εκπέμπεται αλλά και η ταχύτητα των παλμών του.

Η μέθοδος αυτή αποτρίχωσης χρησιμοποιεί έντονο παλμικό φως με αποτέλεσμα να θερμαίνεται η εσωτερική επιφάνεια του θύλακα και να καταστρέφεται.

Η αποκλειστική λειτουργία ψύξης επιτρέπει στο σύστημα να λειτουργεί με ασφάλεια σε υψηλά επίπεδα ενέργειας.

Η προηγμένη τεχνολογία του συστήματος Παλμικού Φωτός ΙΡL εξασφαλίζει γρήγορες, ευέλικτες και ασφαλείς θεραπείες. Το κόκκινο φως απορροφάται από την μελανίνη της τρίχας. Μέσω αυτής της απορρόφησης αυξάνεται η θερμοκρασία στον θύλακα της τρίχας καταστρέφοντας την ικανότητά της να αναγεννιέται. Εκατοντάδες θύλακες καταστρέφονται σε κάθε παλμό, γεγονός που οδηγεί σε μια γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδο αντιμετώπισης της τριχοφυΐας. Οι τρίχες που εκτέθηκαν στο έντονο παλμικό φως αποβάλλονται από το δέρμα με φυσικό τρόπο μετά από 1 έως 3 εβδομάδες αφήνοντάς το λείο και απαλό.

 

Πείτε Τέλος στην τριχοφυΐα!!!

Κλείστε το ραντεβού σας Τώρα!

 

Το Κέντρο Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε!

Read bet365 Offers on this site.