Σήμερα η πιο σύγχρονη, μόνιμη, ασφαλής, ανώδυνη και γρήγορη  μέθοδος είναι η αποτρίχωση με Laser 3wave !

Η νέα τεχνολογία του  LASER  3 wave  χρησιμοποιεί 3 αναγνωρισμένες τεχνολογίες (Αλεξανδρίτης 755nm, Διoδικό 808nm και Nd-Yag 1064nm) ταυτόχρονα σε μία κεφαλή με τα 3 πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος, που αποτρέπει τον κίνδυνο εγκαυμάτων κάνοντας την θεραπεία ανώδυνη γιατί ο συνδυασμός ενέργειας και θερμότητας καταστρέφει τον ιστό των  ωοθυλακίων της τρίχας χωρίς να βλάπτει το δέρμα γύρω από αυτά και τους ιστούς.

Η τεχνολογία ALEX (Αλεξανδρίτης) με μήκος κύματος στα 755, παρέχει την μέγιστη δυνατή απορρόφηση ενέργειας, ιδανική για λεπτές και ανοιχτόχρωμες τρίχες. Η τεχνολογία Diode (Διοδικού) με μήκος κύματος στα 808 προσφέρει μεγαλύτερη διείσδυση σε χοντρές και σκούρες τρίχες  με υψηλή ενέργεια. Η τεχνολογία Νd-Yag  με μήκος κύματος στα 1064 παρέχει την πιο βαθιά διείσδυση στον θύλακα της τρίχας, ιδανική για τους πιο σκούρους φωτότυπους δέρματος, ακόμα και μαυρισμένα δέρματα από τον ήλιο.

Διαθέτει 2 μεθόδους αποτρίχωσης, την συνεχή κίνηση (σάρωση) in-Motion, τεχνολογία  “εν κινήσει”  και την τεχνολογία “παλμό-παλμό” ανάλογα με το μέρος του σώματος και  τις ανάγκες του. Η μέθοδος της συνεχούς κίνησης in-Motion καθιστά την θεραπεία πιο γρήγορη, ειδικά για μεγάλες περιοχές όπως πλάτη, στήθος ανδρικό, πόδια, γλουτούς ,χέρια κλπ. Είναι μια ασφαλής μέθοδος ακόμα και για ευαίσθητες περιοχές όπως το πρόσωπο, ο λαιμός και το μπικίνι, δεν χρειάζεται αποθεραπεία. Άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες σας. Ανώδυνη θεραπεία χωρίς αναισθητικές κρέμες ή πρόσθετη ψύξη (παγοκύστη) για γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα γιατί εμποδίζει την εκ νέου ανάπτυξη τριχών! Έτσι επιτυγχάνουμε  Οριστικό αποτέλεσμα σε σκούρες και ανοιχτόχρωμες τρίχες ,ασφαλή και ανώδυνη εφαρμογή σε όλους τους φωτότυπους, ανοικτόχρωμα και σκούρα δέρματα, ακόμα και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα, κάτι που δεν γίνεται σε άλλες μεθόδους! Τούτο οφείλεται στον συνδυασμό των 3 πιο αποτελεσματικών μήκων κύματος που το καθένα στοχεύει σε διαφορετικές δομές εντός του θύλακα της τρίχας. Είναι ιδανικό  Laser για επίμονη τριχοφυΐα!.

Επομένως το τριπλός συνδυασμός στον ίδιο χρόνο των τριών φασμάτων ενέργειας μας δίνει το πιο εξαιρετικό αποτέλεσμα στην μόνιμη αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους τύπους τριχοφυΐας!

Κίνδυνος για περιοχές όπως τα γεννητικά όργανα ή η περιοχή της μασχάλης δεν υπάρχει γιατί οι λεμφαδένες βρίσκονται σε βαθύτερα στρώματα, όπου με τίποτα δε μπορεί να φτάσει το laser καθώς πηγαίνει επιλεκτικά μέχρι τη μελανίνη στους θύλακες των τριχών της εκάστοτε περιοχής. Στις δεκαετίες που εφαρμόζεται η laser αποτρίχωση, δεν υπάρχει αναφορά για διόγκωση λεμφαδένων. Αντίθετα η χρήση εναλλακτικών μεθόδων αποτρίχωσης με προσωρινά αποτελέσματα όπως κερί – χαλάουα, αποτριχωτικές κρέμες ή ξυραφάκι πολύ συχνά προκαλούν ανεπιθύμητες δερματικές βλάβες όπως ερεθισμούς, θυλακίτιδα, τοπική φλεγμονή, επιδείνωση της υπάρχουσας τριχοφυΐας, επιδείνωση ή δημιουργία ευρυαγγειών, χαλάρωση του δέρματος, εκχυμώσεις κλπ.

 

Laser αποτρίχωση τεχνολογίας  Alexandrite

Τα laser αποτρίχωσης είναι συσκευές που παράγουν μια ακτίνα φωτός συγκεκριμένου μήκους κύματος. Πρόκειται για μια δέσμη φωτός που μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια και απορροφάτε από τη μελανίνη του τριχικού θυλάκου με σκοπό την αδρανοποίηση των αναγεννητικών κυττάρων της τρίχας. Η χρήση των laser από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό για ιατρικές και αισθητικές εφαρμογές είναι αποτελεσματική και απολύτως ακίνδυνη.

Η νέα τεχνολογία του  LASER  3 wave  χρησιμοποιεί τρείς αναγνωρισμένες τεχνολογίες (Alexandrite 755nm, Διoδικό 808nm και Nd-Yag 1064nm). Διαθέτει σύστημα ψύξης με κρύο ατμοσφαιρικό αέρα για την ασφαλέστερη προστασία της επιδερμίδας και την ελαχιστοποίηση του πόνου. Η υπεροχή του έναντι των άλλων συστημάτων laser έγκειται:

* στα πλέον μόνιμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα,

* στο μικρότερο αριθμό των συνεδριών

* στη μικρότερη δυνατή ενόχληση, σε σχέση με άλλα συστήματα και άλλες μεθόδους αποτρίχωσης.

* στην ασφαλή, μόνιμη μείωση της τριχοφυΐας ακόμα και σε σκούρους τύπους δερμάτων (φωτότυπους V,VI), αλλά και στα μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα

* στην αντιμετώπιση εμμένοντων μορφών τριχοφυΐας που αντιστέκονται στο laser Αλεξανδρίτη και εμφανίζονται κυρίως σε ορμονοεξαρτώμενες περιοχές, όπως το πιγούνι.

Τα αποτελέσματα της laser αποτρίχωσης είναι μόνιμα και εντυπωσιακά. Η laser αποτρίχωση οδηγεί από την πρώτη κιόλας συνεδρία σε μείωση της τριχοφυΐας. Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την περιοχή εφαρμογής, καθώς και από την ύπαρξη ή όχι ορμονικών διαταραχών στον ασθενή.

Οι περιοχές με τα καλύτερα αποτελέσματα laser αποτρίχωσης είναι το μπικίνι, οι μασχάλες και τα πόδια, ενώ το πρόσωπο μπορεί να επιμείνει λίγο περισσότερο. Το αποτέλεσμα της οριστικής laser αποτρίχωσης έρχεται γρηγορότερα στις γυναίκες σε σχέση με τους άνδρες λόγω μικρότερης ποσότητας κυκλοφορούντων ανδρογόνων στο αίμα.

Η εξατομικευμένη αντιμετώπιση με την κατάλληλη ένταση και διάρκεια παλμού του laser σε συνδυασμό με τη λεπτομερή εφαρμογή οδηγούν στην οριστική μείωση της τριχοφυΐας. Μετά το πέρας των συνεδριών πραγματοποιούνται συνεδρίες συντήρησης περίπου 2-3 φορές το χρόνο.

 

Read bet365 Offers on this site.