Γυναίκα

Starvac

 

 

*STARVAC: 

 Μια νέα και απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική συσκευή ενδοδερμικού μασάζ για την οριστική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και το γενικό φορμάρισμα του σώματος. Περιλαμβάνει τη χρήση μίας ανατομικά σχεδιασμένης κεφαλής με 4 roller, εξαιρετικά ελαφριάς για την απόλυτη άνεση του χρήστη, βάση της οποίας δημιουργείται τοπικά roller και vacuum πάνω στην θεραπευόμενη περιοχή με σκοπό την αναδόμηση του συνδετικού ιστού, τη δραστηριοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λεμφικής παροχέτευσης, με τελικό στόχο την αποβολή του λίπους, τη σύσφιξη, το αδυνάτισμα και την εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Η συσκευή διαθέτει 25 προεπιλεγμένα προγράμματα με ενιαία πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν όλες τις φάσεις της θεραπείας. Το μηχάνημα ενδοδερμικού μασάζ Starvac SP original συνοδεύεται από διπλές βεντούζες για αντιμετώπιση περιπτώσεων προχωρημένου σταδίου κυτταρίτιδας, απλές βεντούζες διαφόρων μεγεθών για την κάλυψη ακόμα και των πιο δύσκολων και προβληματικών περιοχών του σώματος, καθώς και ειδικές βεντούζες μικρότερου μεγέθους για λεμφικό μασάζ και τόνωση προσώπου. Το μηχάνημα Starvac είναι ιδανικό για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και για λεμφικό Drainage.

Διαθέτει πλήθος εξειδικευμένων κεφαλών ανάλογα με το είδος της στοχευμένης θεραπείας.Το λεμφικό Drainage μέσω του μηχανήματος Starvac προσφέρει:

– χάσιμο πόντων

– σημαντική βελτίωση της κυτταρίτιδας

– αποβολή τοξινών

– βελτίωση φλεβικής κυκλοφορίας 

– απαλλαγή από τα κατακρατημένα υγρά και του πρηξίματος στα άκρα.

 

Το Κέντρο Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε!

Πρεσσοθεραπεία- Λεμφικό Μασάζ

Τι είναι η θεραπεία Presotechnology;

Το Presotechnology είναι μηχάνημα ιατρικής τεχνολογίας που παράγει ειδικό λεμφικό μασάζ με τη βοήθεια κυψελίδων αέρα. 

Συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος
Καταπολεμά τη φλεβική στάση
Λεμφική αποσυμφόρηση
Λεμφική παροχέτευση
Προλαμβάνει προβλήματα που προκαλεί η καθιστική ζωή και η ορθοστασία
Ανακουφίζει από οιδήματα
Απομακρύνει τις τοξίνες του μεταβολισμού
Ενισχύει την αιμάτωση κι οξυγόνωση των ιστών
Βελτιώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας
Διευκολύνει την απομάκρυνση των λιπιδίων μετά από θεραπείες λιποδιάλυσης
Αίσθημα ευφορίας κι ευεξίας 


Λεμφικό μασάζ:

Τόνωση Κυκλοφορικού Συστήματος
Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας
Αποτοξίνωση
Χαλάρωση
Λεμφική Μάλαξη

 

Πολλές φορές έχουμε ακούσει ή διαβάσει για την λεμφική μάλαξη και τα οφέλη της στον οργανισμό μας σε πολλά επίπεδα όμως ας γνωρίσουμε τι είναι το λεμφικό σύστημα, το έργο που επιτελεί και τον λόγο για τον οποίο είναι τόσο σημαντική η σωστή λειτουργία του.

Το λεμφικό σύστημα αποτελεί ένα υψίστης σημασίας μέρος του κυκλοφορικού μας συστήματος διότι συμβάλει στην επαναφορά του μεσοκυττάριου υγρού εντός του καρδιαγγειακού συστήματος, συμβάλει στην μεταφορά των λιπαρών ουσιών από το λεπτό έντερο στο αίμα καθώς επίσης και στην άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού μας καθώς το ενισχύει με την παραγωγή αντισωμάτων. Σχηματίζεται από ένα δίκτυο λεμφαγγείων τα οποία φέρουν την λέμφο –ένα διαυγές υγρό η σύσταση του οποίου αποτελείται κατά 95% από νερό, πρωτεΐνες, ηλεκτρολύτες και λεμφοκύτταρα.

Ωστόσο, το κυκλοφορικό σύστημα της λέμφου διαφέρει από εκείνο του αίματος καθώς στο λεμφικό σύστημα δεν έχουμε παρουσία αντλίας παροχέτευσης, τον ρόλο της οποίας στο κυκλοφορικό σύστημα του αίματος τον έχει η καρδιά. Το λεμφικό κυκλοφορικό σύστημα διεγείρεται μέσω των μυικών συσπάσεων, της σωματικής δραστηριότητας και της λεμφικής μάλαξης. Αν υπάρχει απουσία των παραπάνω και ειδικά δε αν ακολουθούμε και μια κακή διατροφή τότε η λεμφική συμφόρηση είναι δεδομένη με όλα τα επακόλουθα που μπορεί να έχει κάτι τέτοιο στον οργανισμό μας, όπως η τοξίνωση, οι μειωμένες ανοσολογικές άμυνες, η χρόνια κόπωση, η εύκολη συσσώρευση λίπους, τα πρηξίματα κ.α.


Οφέλη της λεμφικής μάλαξης:

Η λεμφική μάλαξη συμβάλει στην αποκατάσταση ενός συμφορημένου λεμφικού συστήματος. Προσφέρει βαθιά και γρήγορη αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος, συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, μειώνει αισθητά τα οιδήματα και την κατακράτηση υγρών από την πρώτη κιόλας θεραπεία ενώ συγχρόνως βελτιώνει θεαματικά την όψη της κυτταρίτιδας!

Πρόκειται για μια ήπια μάλαξη η οποία μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα με στόχο την λεμφική αποστράγγιση για την απομάκρυνση των άχρηστων ουσιών του μεταβολισμού από το σώμα μας.

Πραγματοποιείται με συγκεκριμένη τεχνική από εξειδικευμένους αισθητικούς και ενδείκνυται για όλες τις ηλικίες. Επίσης είναι ιδανικό να γίνεται και στην περίοδο της εγκυμοσύνης καθώς ανακουφίζει ιδιαίτερα από τα πρηξίματα και την κατακράτηση υγρών η οποία παρατηρείται εκείνη την περίοδο.

 

Πιο συγκεκριμένα ενδείκνυται για:

Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος
Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις
Άγχος, κατάθλιψη
Ημικρανίες
Ιγμορίτιδα
Κόπωση (οξεία ή χρόνια)
Ελλιπής διατροφή
Όσους κάνουν καθιστική ζωή
Πριν ή/και κατά την διάρκεια της εμμήνου ρύσεως
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης
Χρόνιες φλεγμονές
Λεμφοίδημα
Κατακράτηση υγρών και πρηξίματα

Για αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας σε γυναίκες που έχουν ταυτόχρονα σπασμένα αγγεία, κιρσούς κλπ.

Όσον αφορά στο θέμα της κυτταρίτιδας η λεμφική μάλαξη είναι αποτελεσματική διότι μέσω της ειδικής τεχνικής που εφαρμόζεται στις περιοχές που παρουσιάζουν το πρόβλημα διεγείρεται η κυκλοφορία της λέμφου με αποτέλεσμα να αποβάλλονται διαρκώς από τα λιποκύτταρα τοξίνες και λίπος. Έτσι από τις πρώτες συνεδρίες θα δούμε πως η κυτταρίτιδα υποχωρεί, οι πόντοι μειώνονται και η επιδερμίδα λειαίνεται ορατά!

Εν κατακλείδι, η λεμφική μάλαξη έχει τόσο σημαντικό ρόλο στην επιτυχή αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας ώστε εμπεριέχεται σε όλα τα άρτια και ολοκληρωμένα πρωτόκολλα θεραπειών παγκοσμίως!

Aν πιστεύετε ότι έχετε δοκιμάσει ‘’τα πάντα’’ στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας χωρίς ωστόσο ικανοποιητικό αποτέλεσμα τότε μάλλον δεν έχετε δοκιμάσει την λεμφική μάλαξη!

Τo Κέντρο Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε!LipoLysis

Η ηλεκτρολιπόλυση  

Έγινε γνωστή στον τομέα της αισθητικής ιατρικής τα τελευταία χρόνια, αλλά καθημερινά γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Χρησιμοποιείται για την θεραπεία του τοπικού υποδόριου λίπους και της κυτταρίτιδας και  είναι ανώδυνη. 

Ο μηχανισμός δράσης

Σε κάθε υγιές κύτταρο έχουμε ένα ηλεκτρικό δυναμικό, το οποίο διαμορφώνεται από τις συγκεντρώσεις των ιόντων. Τα ενδοκυττάρια ιόντα μπορεί υπό ορισμένες συνθήκες να ανταλλάσσονται με τα ιόντα του εξωκυττάριου χώρου. Καταστρέφει  τον λιπώδη ιστό  και αυξάνει τον μεταβολισμό των κυττάρων λόγω της ενεργοποίησης της λιπάσης. Επίσης  βελτιώνει και τονώνει την τοπική κυκλοφορία.

Περιοχές εφαρμογής

Οι πιο κατάλληλες περιοχές για τη θεραπεία της λιπόλυσης είναι η κοιλιά, οι γλουτοί, τα ισχία, εντός και εκτός των μηρών και στα εσωτερικά του γόνατος.

 

Τo Κέντρo Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε!

Lipolaser

 

 

H Επαναστατική νέα μέθοδος απώλειας τοπικού λίπους και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας. Το LipoLaser επάγει τον μεταβολισμό και έχει άριστα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με φυσική άσκηση.

Τεχνολογία:

Χρησιμοποιεί χαμηλής ενέργειας ακτίνες laser μήκους κύματος 650nm. Το laser διεγείρει τον υποδόριο λιπώδη ιστό και μεταβάλλει την κυτταρική χημεία, προκαλώντας μετουσίουση των λιποκυττάρων. Συγκεκριμένα διεγείρει την έκκριση της λιπάσης (ενός ενζύμου που προκαλεί λιποδυάλυση), με αποτέλεσμα τη μετατροπή των μεγάλων μορίων τριγλυκεριδίων σε μικρά μόρια ελεύθερων λιπαρών οξέων και γλυκερόλης. Παράλληλα διευρύνει τους πόρους της κυτταρικής μεμβράνης του λιποκυττάρου. Αyτά μόρια γλυκερόλης και ελεύθερων λιπαρών οξέων είναι αρκετά μικρά για να διαπεράσουν την κυτταρική μεμβράνη και μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας να καταλήξουν στο αίμα και να χρησιμοποιηθούν ως καύσιμη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό. Ειδικά laser pads τοποθετούνται στους επιχώριους λεμφαδένες και επάγουν τη λειτουργία τους. Τα λιπαρά οξέα και η γλυκερόλη αποτελούν πρώτη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό μας. Έτσι όταν το laser συνδυαστεί με φυσική άσκηση, αυτά τα μόρια χρησιμοποιούνται πρώτα ως πηγή ενέργειας, έναντι άλλων πηγών ενέργειας. Το αποτέλεσμα είναι απώλεια πόντων από την περιοχή που έχουμε εφαρμόσει τη θεραπεία. Εάν αυτά το μόρια δεν χρησιμοποιηθούν από τον οργανισμό, τότε μέσω του ήπατος μετατρέπονται πάλι σε τριγλυκερίδια και μεταφέρονται πάλι στο λιπώδη ιστό.

 

Που απευθύνεται:

Σε άντρες και γυναίκες με τοπικό πάχος ή κυτταρίτιδα, με επίμονο λίπος που δεν καταπολεμάται με άσκηση και διατροφή. Το lipolaser δίνει άριστα αποτελέσματα όταν συνδυάζεται με φυσικά άσκηση.

 

Αποτελέσματα:

Το αναμενόμενο αποτέλεσμα είναι απώλεια 3-9 εκατοστών από την περιοχή της θεραπείας.
Παράλληλα πραγματοποιείται σύσφιξη της περιοχής λόγω της αύξηση της θερμοκρασίας που προάγει την κολαγονογέννεση.
Επίσης το laser βελτιώνει την αιματική και λεμφική κυκλοφορία.

 

Εφαρμογή:

Εφαρμόζεται όπου υπάρχει επίμονο τοπικό λίπος. Κοιλιά, έξω μηρούς, έσω μηρούς, βραχίονες, γόνατα.

Η διαδικασία είναι πολύ άνετη και ευχάριστη. Ξαπλώνετε άνετα και εφαρμόζονται οι κεφαλές του laser στην περιοχή που μας ενδιαφέρει και συγκρατούνται στη θέση τους με μια ζώνη. Ο χειριστής ρυθμίζει τις παραμέτρους του laser σε ανεκτά επίπεδα. Περιμένετε σε αυτή τη θέση για 30λεπτά και μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε θέλετε.

 

Πλεονεκτήματα:
Μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς χρόνο αποθεραπείας.
Χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες.

 

Ανεπιθύμητες ενέργειες:
Αίσθημα θερμότητας στην περιοχή. Αν είναι υπερβολικό πείτε στο χειριστή να μετριάσει την ένταση του laser.

Αντενδείξεις:

Εγκυμοσύνη και γαλουχία. 
Κήλες στην περιοχή. 
Κακοήθειες.
Επιληψία.
Φλεβοθρόμβωση.

 

Δωρεάν Λιπομέτρηση και πρόγραμμα διατροφής για γρηγορότερα αποτελέσματα!

Τo Κέντρo Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε 

Read bet365 Offers on this site.