Δείτε αναλυτικά όλες τις υπηρεσίες για τις Θεραπείες Σώματος

 

*ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ PADS ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ

Η εφαρμογή της παθητικής γυμναστικής έχει να κάνει με την εφίδρωση και την απώλεια νερού, αλλά και με τη διέγερση των μυών με ηλεκτρισμό. Είναι ανώδυνη και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η χρήση του ηλεκτρικού ερεθισμού μυών είναι πολύ ωφέλιμη στις φυσικοθεραπείες, για να ενδυναμώσει και να αποκαταστήσει την υγεία των μυών στους ασθενείς που βρίσκονται στο στάδιο αποκατάστασης από τραυματισμούς.

Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται στοχεύουν στις μεγάλες μυϊκές ομάδες, αλλά και σε μικρότερους μυς που είναι δυσκολότερο να γυμναστούν με  τη συμβατική άσκηση. Ο εξοπλισμός τους περιλαμβάνει μικρά επιθέματα συνδεδεμένα με ηλεκτρόδια τα οποία στερεώνονται πάνω στα σημεία που θέλουμε να τονώσουμε με ελαστικές ζώνες.

 * ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΟΥΒΕΡΤΑ / ΣΑΟΥΝΑ: 


  Η Θερμική Κουβέρτα/ Σάουνα είναι ένα μέσο θερμοθεραπείας που χρησιμοποιείται στην αισθητική.  Χρησιμοποιούνται για την εφίδρωση του σώματος μέσω της οποίας επιταχύνεται η αιματική κυκλοφορία, επέρχεται αύξηση του μεταβολισμού κατά 40% περίπου και προάγεται η νευρομυϊκή  χαλάρωση και η αποβολή των τοξινών. Συνεπώς βοηθά στην αποσύνθεση του λίπους και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

 * ΛΙΠΟΓΛΥΠΤΙΚΉ ΧΕΙΡΟΜΑΛAΞΗ: Αποτελεί μια ολοκληρωμένη αγωγή που δρα ταυτόχρονα σε τέσσερα σημεία: 

- κυτταρίτιδα, 

- σύσφιξη, 

- μείωση πόντων 

- τοπικό πρόβλημα. 

Συνδυάζει  χειρομάλαξη με εξειδικευμένα προϊόντα που δρουν άμεσα στο σώμα.  

Το αποτέλεσμα είναι ορατό από την πρώτη κιόλας συνεδρία και με το πέρας των συνεδριών το σώμα ανακτά και πάλι τη χαμένη του γραμμή. 

Μια εφαρμογή θα σας πείσει για το αποτέλεσμα! Με το μασάζ αυτό το σώμα σμιλεύεται και η εικόνα του φλοιού πορτοκαλιού μειώνεται ορατά. Αποτοξινώνει και μειώνει τα οιδήματα με αποτέλεσμα να έχουμε άμεσο χάσιμο πόντων στα σημεία συσσώρευσης  λίπους.

Έτσι χάρη στην αντιοξειδωτική και αποσυμφορητική δράση του βοηθά στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας καθώς και του τοπικού λίπους.

 * ΦΩΤΟΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΩΜΑΤΟΣ: 


     

Συνδυαστικές θεραπείες και τεχνικές εξπρές υπόσχονται να χαρίσουν νεανική όψη στην επιδερμίδα, να εξαφανίσουν κυτταρίτιδα, ψωμάκια, αλλά και να σμιλέψουν τη σιλουέτα… Επίθεση  στα λιποκύτταρα!

Η μέθοδος εξπρές εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές όπου συσσωρεύεται περιττό λίπος (γλουτούς, κοιλιά κ.α.). Τι κάνει; Εντοπίζει και εξολοθρεύει τα λιποκύτταρα καθώς αυξάνει την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης τεχνικής, προσφέροντας όχι μόνο πιο αδύνατη αλλά και πιο σφιχτή σιλουέτα! 

  * ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕΘΟΔΩΝ:  

  

 Το Σώμα σας αξίζει την καλύτερη φροντίδα που μπορείτε να του προσφέρετε για να διατηρείται νέο και υγιές.    Στο Κέντρο Αισθητικής Beauty Clinic  αξιοποιούμε τις δυνατότητες που μας προσφέρει η επιστήμη της κοσμετολογίας προκειμένου να καλύπτουμε τις δικές σας ανάγκες. Τι χρειάζεται λοιπόν, το Σώμα σας για να είναι δυνατό, νεανικό και υγιές; 

 

Κυτταρίτιδα Εξαφανίστε την όψη φλούδας πορτοκαλιού από το Σώμα σας, με επιστημονικές μεθόδους που δρουν αποτελεσματικά ενάντια στην κυτταρίτιδα. Απολαύστε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας!

• Τοπικό Πάχος Αντιμετωπίστε τα επίμονα «παχάκια» που αντιστέκονται σε δίαιτες και προπονήσεις. Διώξτε το τοπικό πάχος με τη συνδρομή αποτελεσματικών μεθόδων που θα σας ικανοποιήσουν πλήρως.

• Θεραπείες Spa:  Απολαύστε τα δώρα που μας προσφέρει η Φύση, τα οποία σε συνδυασμό με τις καινοτόμες μεθόδους στο Beauty Clinic, δύνανται να σας προσφέρουν πλούσιες εμπειρίες ομορφιάς και αναζωογόνησης.

• Ολικό Αδυνάτισμα Επαναφέρετε το Σώμα σας στα ιδανικά κιλά του, με εξελιγμένες τεχνολογικές και ιατρικές μεθόδους που σας προσφέρουν ορατά αποτελέσματα. Χάστε τα περιττά κιλά σας και αναπτερώστε την αυτοπεποίθησή σας.

• Σύσφιξη σώματος Ενισχύστε τη μυϊκή ενδυνάμωση στο Σώμα σας και συμβάλετε στην διατήρηση της καλής του υγείας, με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικά θεραπείες σύσφιξης του Beauty Clinic, που ικανοποιούν τις απαιτήσεις σας.

Έπειτα από μια εξατομικευμένη αξιολόγηση του σώματος και των επιθυμιών σας, προτείνεται από την ειδικό αισθητικό ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα θεραπείας σε συνδυασμό μεθόδων, σχεδιασμένο αποκλειστικά για εσάς.

Το Κέντρο Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε!

 

Read bet365 Offers on this site.