(Γεωθερμική θεραπεία , Φύκια, Σιάτσου και Σουηδική μάλαξη). 

Αναπόσπαστο κομμάτι της αισθητικής οι θεραπείες για ευεξία και αναζωογόνηση. Θεραπείες για ξεκούραση , ηρεμία, υγεία βελτιώνουν τη σωματική και πνευματική διάθεση. Παράλληλα οι συνδυαστικές κινήσεις για αποτοξίνωση της λέμφου βοηθάνε στην κυτταρίτιδα και το αδυνάτισμα.  Στους ειδικά διαμορφωμένους prive χώρους του κέντρου αισθητικής  Beauty Clinic θα απολαύσετε τη χαλάρωση και την ηρεμία που προσφέρουν οι θεραπείες SPA.

Κλείστε το ραντεβού σας!

• Γεωθερμική θεραπεία: 

Η θεραπεία με ηφαιστειακές πέτρες, δηλαδή το μασάζ με ζεστές πέτρες ή αλλιώς «γεωθερμική SPA θεραπεία», είναι μια τεχνική για την επίτευξη την αρμονίας μεταξύ της ενέργειας του ατόμου και της ενέργειας της φύσης. Είναι μία από τις παλαιότερες και ταυτόχρονα τις πιο σύγχρονους μεθόδους χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Ηφαιστειακές πέτρες, προθερμασμένες έως 50°C, τοποθετούνται στα «ενεργητικά»

σημεία του σώματος.

Δεν συνιστάται: στις πρώτες 2 ώρες μετά το φαγητό, στους πρώτους 3 μήνες της εγκυμοσύνης και σε περιπτώσεις σακχαρώδους διαβήτη.

Οι πέτρες επιδρούν ταυτόχρονα και στα εξωτερικά και στα εσωτερικά επίπεδα του σώματος, επειδή πιέζουν συγκεκριμένα σημεία και ταυτόχρονα κάνουν μαλάξεις με ιδιαίτερη τεχνική. Ιδιαίτερα ευχάριστο συναίσθημα για τον πελάτη είναι ο συνδυασμός ζεστού και κρύου ταυτόχρονα στα διάφορα σημεία του σώματος. Η θεραπεία αυτή είναι κατάλληλη για ανθρώπους που υποβάλλονται καθημερινά σε στρες, υποφέρουν από αϋπνίες, από πόνους στους μύες και στις αρθρώσεις.

Κλείστε το ραντεβού σας!

• Θεραπεία με φύκια: 

   Τα φύκια χρησιμοποιούνται κυρίως στην θεραπεία, στον έλεγχο και για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, επειδή το θαλασσινό νερό και τα φύκια συμβάλλουν στην αποβολή των τοξινών από τον οργανισμό και εμποδίζει την δημιουργία της. Η θεραπεία με φύκια βοηθάει στην αναδόμηση των κυττάρων και δρα για την σύσφιξη και αποβολή μεταλλικών στοιχείων από τον οργανισμό. Το αποτέλεσμα αυτής της μεθόδου οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνες και μέταλλα, σε φολικό οξέος, κάλιο, ασβέστιο, ιώδιο, μαγνήσιο, φώσφορο, σίδηρο και σε ψευδάργυρο.

Τα πολλά είδη φυκιών χρησιμοποιούνται σε διαφορετικές θεραπείες ομορφιάς και χαλάρωσης. Λ. χ. τα πράσινα φύκια βοηθούν στην δημιουργία κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, τα κόκκινα χρησιμοποιούνται στα προϊόντα ενυδάτωσης ως στοιχείο σύνδεσης. Μεγαλύτερη επίδραση κατά της κυτταρίτιδας έχουν τα καφέ φύκια. Τα λουτρά με γογγυλοκράμβες (ή θαλάσσιο λάχανο- είδος καφέ φύκια) είναι πολύ αποτελεσματική θεραπεία χαλάρωσης κουρασμένων και πρησμένων ποδιών. Τα ίδια φύκια χρησιμοποιούνται στην παραγωγή μασκών προσώπου και καλλυντικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως και προϊόντων περιποίηση μαλλιών.

Κλείστε το ραντεβού σας!

•Σιάτσου: 

   Το Σιάτσου είναι μία θεραπευτική μέθοδος που βασίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη & Ιαπωνική Ιατρική ενώ έχει επιρροές και από πιο σύγχρονες Δυτικές θεραπείες.

Στα Ιαπωνικά «Shiatsu», σημαίνει «πίεση με τα δάκτυλα». Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας ο θεραπευτής χρησιμοποιεί την μάλαξη, το άγγιγμα, μία σειρά από ήπιες αλλά και εντονότερες πιέσεις και τεχνικές κινητοποίησης που στόχο έχουν την επαναφορά της φυσιολογίας του σώματος αλλά και την εξισορρόπηση της ενέργειάς του. Μία συνεδρία Σιάτσου, περιλαμβάνει επίσης πιέσεις με παλάμες, αγκώνες, πέλματα και  μία σειρά από διατάσεις και μαλάξεις των αρθρώσεων.

Το παραδοσιακό Σιάτσου διαρκεί περίπου μία ώρα και γίνεται σε ειδικό στρώμα με τον θεραπευόμενο ντυμένο με άνετο ρουχισμό. Μπορεί ωστόσο να γίνει και συνδυαστικά με ένα μυοχαλαρωτικό μασάζ.

Βοηθά αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων όπως οι μυοσκελετικοί πόνοι, η δυσκαμψία, η αϋπνία, η χρόνια κόπωση, οι πονοκέφαλοι και οι ημικρανίες, στην ανακούφιση από το άγχος αλλά και στη διατήρηση του ευ ζην.

Κλείστε το ραντεβού σας!

 

• Σουηδική μάλαξη:

Η Σουηδική μάλαξη είναι η γνωστότερη τεχνική μάλαξης, ενδείκνυται για πόνους της πλάτης, φλεγμονώδεις παθήσεις, όπως η αρθρίτιδα και η τενοντίτιδα, παθήσεις σχετικές με το στρες, πονοκεφάλους και ημικρανίες, μυϊκές παθήσεις όπως οι σπασμοί, τα τραβήγματα και τα διαστρέμματα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα και τη μετά-τραυματική και μετά-χειρουργική αποκατάσταση, αλλά και για χαλάρωση και ευεξία.

 

Κλείστε το ραντεβού σας!

 

Το Κέντρο Αισθητικής  BEAUTY CLINIC  προσφέρει υπηρεσίες υγείας ομορφιάς και αδυνάτισμα.

Φροντίστε το σώμα σας, είναι ότι πιο πολύτιμο έχετε!

 

Read bet365 Offers on this site.